Americký víkend

Česká kuchyně v moderním pojetí

Kulajda se zastřeným vejcem

45,-

Kachní kaldoun

49,-

 

Škvarková pomazánka s jarní cibulkou a kváskovým chlebem 39,-

 

Kachní paštika s mandlemi a domácím pečivem 69,-

 

Konfitované kachní stehno na salátku z červeného zelí s vínem a brusinkami 169,-

 

Husí jatýrka na cibulce s omáčkou z bílého vína 139,-

 

Dušený hovězí krk na víně se žemlovým knedlíkem 149,-

 

Kapr pečený na másle s gratinovaným cibulovým pyré 169,-

 

Vepřový bůček pečený s jablky a medem, hranolky z červené řepy 145,-

 

Tvarohové nočky dle M.D.Rettigové 89,-

Marinované švestky s pivní zmrzlinou a karamelovou šlehačkou 79,-