Lidé

Za vším jsou lidé. Podařilo se nám dát dohromady tým lidí, kteří našemu konceptu rozumí, věří, a svou práci dělají s nadšením. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.

Marta

Marta

Marta
Marta

Usměvavá tmavovláska z Bystřice pod Hostýnem. Absolventka Střední školy Obchodu a gastronomie ve Zlíně, navíc s barmanským kurzem. Nejčastěji ji uvidíte v oblíbené černé. Jako typický Střelec má ráda kontakt s lidmi, práci v kolektivu, je nadšený sportovec – mezi její koníčky patří tanec, plavání, posilovna, aktivně tančí street dance. Ráda cestuje (nejraději letadlem), čte, poslouchá hudbu. Nejoblíbenější částí dne je večer. I když je naše Marta opravdový střelec, nejoblíbenější je klasika – u kytek růže, u sladkosti kvalitní čokoláda, ani u kávy si nepotrpí na extravaganci. Oblíbený film už vše jen korunuje – je jím….jak jinak než …Kristián.

Markéta

Markéta

Markéta
Markéta

Tajemná kráska z Valašského Meziříčí, absolventka Integrované střední školy. Křehká tmavovláska jako by byla předlohou pro popis svého slunečního znamení, tedy Vah: „ Jsou to lidé jemné povahy, kteří v každé své činnosti usilují o klid a harmonii.“ Rovnováha je určitě potřeba u jejího oblíbeného lyžování, jízdě na in-line bruslích, kole a vlastně i plavání. Vyvážené jsou i její chutě – steak doplní salátem, zapije fresh džusem a sladká tečka v podobě čokolády a kávy nesmí chybět. I tuto slečnu potkáte spíše na horách než na pláži u moře, jedním z důvodů bude určitě i možnost docestovat jejím oblíbeným dopravním prostředkem – autem. Na horách bude nepřehlédnutelná, nejen díky své nejoblíbenější žluté barvě. A který film se vryl této dlouhovlásce do paměti? Česká komedie Jedna ruka netleská.

Martin

Martin

Martin
Martin

Usměvavý mladík z Mořkova, který vystudoval Hotelovou školu ve Frenštátě p/R. Spontánní, nebojácný a bezprostřední Beran, který má „srdce na dlani“. Mezi jeho koníčky patří sport, rybaření, domácí kutilství, filmy a míchání drinků (B52 je jeho nejoblíbenější). Jeho osobitost se projevila při každé odpovědi na naše otázky…na otázku steak nebo raději salát…odpověděl ryba, na dotaz moře nebo hory? jsme zjistili, že vodopády … Oblíbená květina – velké kaktusy – a oblíbený dopravní prostředek – metro – už nás vlastně vůbec nepřekvapil, jakákoliv jiná odpověď by byla příliš obyčejná pro dobrosrdečného ale zároveň i cílevědomého „tvrdohlavce“. Martin sní o Fordu Mustangovi GT 1967 V8 a my jsme si jistí, že nezůstane jen snem…Tedy pokud všechny své úspory neutratí za Margot tyčinky, bez kterých nemůže žít….

Vlaďka

Vlaďka

Vlaďka
Vlaďka

Okatá, vždy dobře naladěná a pozorná rodačka z Valašského Meziříčí, absolventka místní Střední odborného učiliště potravinářského a následně Integrované střední školy. Co Vám prozradíme o našem sluníčku? Jejím oblíbeným dnem v týdnu je ..překvapivě pro většinu lidí neoblíbené pondělí a místo vyhřívání na lehátku u moře dá přednost pořádné túře na horách a o zahřátí se postará slivovice. A to se říká, že lvice se rády vyhřívají na sluníčku. Alespoň že ten steak má raději než salát. Oblíbené barvy…hnědá, modrá, zelená …jen potvrzují, že hory jsou prostě její srdcová záležitost. Energií nabitá tmavovláska relaxuje – jak jinak než … aktivně – na kole nebo na in-linech. A když počasí nepřeje, přijde na řadu i kniha nebo oblíbený film..třeba Click – život na dálkové ovládání. Miluje intenzivní vůni konvalinek a lilií, a když už potřebuje dobít svou snad nevyčerpatelnou vnitřní baterii, má po ruce nějakou sladkost od pana Mozarta.


Marek

Marek

Beznadějně a celoživotně oddaný…čemu jinému než vaření… to je Marek. Pražský kulinářský institut a vaření pod vedením Zdeňka Polreicha, Václava Friče, italského šéfkuchaře Riccarda Lucqua, Dalibora Navrátila, Zdeňka Marcína, Kurz Lovecká sezóna pod vedením šéfkuchaře pro ČR Makro, workshop Itálie Cortellazi – vína, sýry, grappa, sušené šunky, Baristický kurz a workshop pod vedením francouzského michelinského šéfkuchaře zaměřený na čokoládu Valrhona, několikatýdenní vaření v hospůdce Na Pekárně s Václavem Fričem…každá surovina, každé vaření má pro Marka své kouzlo. Motivací je pro něj vařit pro hosty, kteří ocení kvalitní jídlo. V kuchyni by nikdy nedopustil, aby se vařilo z náhražek, poctivost při vaření a vaření s láskou je pro něj alfou a omegou. Nejraději vaří italskou, francouzskou a českou kuchyni. A jeho tip na jednoduchou a rychlou večeři? Špagety s rajčaty a parmazánem, pstruh na másle nebo čerstvě nakrájený šopský salát a domácí chléb s máslem.


Hynek

Hynek

Jeho mottem je „vařit s chutí a radostí“. Sympatický a charismatický Hynek není vůbec klasik… vaří nejraději…z Jidášova ucha a mořských řas! A proč? Jidášovo ucho pro jeho vzhled, křupavost, mořské řasy kvůli chuti a ohebnosti, kterou nám vnáší do života. Zajímavé….není tedy divu, že oblíbenou kuchyní je středomořská a tetičkovská. Tak Hynku a Tvůj tip na rychlou večeři? Aspoň tady příliš neexperimentujeme..opékané toasty s avokádovou pomazánkou s citronem a bílým pepřem. Nebo si můžeme dát Hynkovo nejoblíbenější jídlo – olomoucké tvarůžky s máslem, čerstvý chléb, zeleninový salátek a pivo. Inspiraci čerpá u svých kolegů, kteří gastronomií žijí a radují se z vaření stejně jako on.


Nikola

Nikola

Náš experimentátor v kuchyni = Nikola. Nové, cizí věci, nové chutě a kombinace, to vše ji láká. Její kreativita a nápady ji přivedly až k přípravě rautů pro naše V.I.P. osobnosti a dokonce i bývalého pana prezidenta V.Klause. Kurzy studené kuchyně, kávy, ….to vše již bylo jen papírové potvrzení jejího umění. Nemá žádný vzor, snaží se být sama sebou a tedy jedinečná. A jak je na tom Nikola doma s vařením? Když už to není na koho „hodit“ nebo naopak je potřeba se „ukázat“, nastupuje do kuchyně a řádí jako černá ruka…preferuje italskou, čínskou a českou kuchyni. A její tip na rychlou večeři? Obložené toasty….v našem podání asi nebudou vypadat tak luxusně, jako Ty její, ale technicky to určitě zvládneme.


Petr

Petr

Aktivity Petra nejde popsat jedním slovem. Najdete ho v kanceláři za stolem, v restauraci na jednání, při kterém domlouvá gastro nebo hudební akce, za barem míchat drinky, roznášet jídlo, vařit v kuchyni i umývat nádobí…Osoba, která Zvonem žije a dýchá. Jídlo je pro něj srdeční záležitostí: jak vaření, tak také následná konzumace… Tu ale následně vyvažuje sportem -fitko, procházky, kolo. Jeho velkou láskou jsou také auta. Až uvidíte stát před Zvonem nějaký „young timer“ německé výroby, bude na 100 % jeho.